U moet de flash player updaten.

LOCATIES


Een dansles is een avondje uit….. Niet louter en alleen je uurtje dansen maar echt ontspannen, socializing, met een drankje en een hapje, een gezellige avond uit met vrienden en/of net dé ideale gelegenheid om nieuwe vrienden te ontmoeten… Onze leslocaties moeten deze mogelijkheden dan ook bieden:


 

Dinsdagavond: Zalencentrum De Oase

Zalencentrum De Oase biedt ons een fijne ruimte met een goede dansvloer. Je kunt wat drinken aan de bar voor of na de lessen en je auto parkeer je gratis voor de deur!

Zalencentrum De Oase
Bachstraat 51
6137 RX Sittard


 

Vrijdagavond: StayOkay Maastricht


Buitengewoon trots zijn we op onze schitterende locatie in Maastricht aan de Maas…. StayOkay Maastricht. StayOkay Maastricht, geopend in april 2007 is een spiksplinternieuw, hip hotel op 5 minuten loopafstand van hartje Maastricht. Naast het hotelgedeelte (met overnachtingsmogelijkheid voor zo’n 150 gasten per nacht) is het echter ook een superlocatie voor meer…. feesten, partijen, een gezellige avond uit en…… onze salsalessen !!!

Stayokay biedt alles wat een toplocatie nodig heeft… Naast voldoende ruimte (naast 3 zalen – samen te voegen tot 1 grote zaal - welke ingezet kunnen worden tbv de danslessen), een volledig uitgeruste bar, een lounge-gedeelte, een professionele soundequipment, beamerprojectiemogelijkheid in 2 zalen, een megaterras met een ‘one of a kind’ uitzicht op de Maas (heerlijk in de zomer !!!) en…… een retestrakke vloer !!! Hier schrijven we sinds januari 2008 salsageschiedenis!!

StayOkay Maastricht
Maasboulevard 101
6211 JW Maastricht


 

Kosten


De lessen (10 lessen van 1 uur) kosten per persoon slechts Euro 80,00.
Het lesgeld dien je tijdens de eerste les te betalen aan één van de docenten. Wil je nog een tweede of derde niveau dansen of wil je op beide locaties dansen, betaal je 60 euro per cursus extra.

www.studiojanssen.nl

U moet de flash player updaten.